INFORMACIÓ FAMÍLIES - Meet classroom

Benvolgudes famílies: 

Iniciam el segon trimestre amb una onada que no ens esperàvem però segur que tot anirà bé si entre tots i totes hi posam de la nostra part.

link families meetEn primer lloc, us volem informar que tenim alguns tutors/es i especialistes confinats així com diversos infants positius o contactes estrets de diferents cursos. Referent a aquest tema podeu consultar les “ Noves instruccions de la Conselleria de Sanitat i Educació” a la web del centre i que també vos hem enviat.

En segon lloc, vos recordam que al centre es continuen prenent totes les mesures establertes i adients i que, dins de l’excepcionalitat de la situació que tenim dins el centre, es treballa amb tranquil·litat i normalitat. 

A causa de totes les situacions “problemàtiques” que es presenten diàriament, ens veiem obligats a realitzar canvis i modificacions dels horaris interns, i així donar solucions que garanteixin el normal desenvolupament de la nostra tasca. 

En tercer lloc, us demanam a totes les famílies que eviteu posar-vos en contacte telefònicament amb el centre, ja que, la saturació de les línies i la falta de personal fa que ens sigui impossible poder-vos atendre via telèfon. Us agrairíem avisassiu als tutors/tutores de les incidències mitjançant el GESTIB. 

A partir del dijous, dia 12 de gener, es donarà la possibilitat a tots els infants del centre que per motius de confinament per positiu COVID, com a contacte estret, com a infant vulnerable o que no poden assistir a l’escola es puguin connectar, voluntàriament, a través del classroom amb la seva aula. 

INFANTIL 
6è d’educació infantil (5 anys) 5è d’educació infantil (4 anys) 
Connexió per meet CLASSROOM 
Es podran connectar cada dia des de les 09:00h fins a les 09:30h aproximadament per assistir a l’assemblea. 
A la mesura del possible s’enviaran feinetes (CLASSROOM) per als infants que no assisteixin presencialment i s’hauran de reenviar pel mateix CLASSRROM. 
4t d’educació infantil (3 anys) 
No faran connexions, ja que, consideram que és complicat. 
A la mesura del possible s’enviaran feinetes (CLASSROOM) pels infants que no assisteixin presencialment i s’hauran de reenviar pel mateix CLASSRROM.

 

1r, 2n i 3r de Primària 
Connexió per meet CLASROOM Horari: de 09:15 a 11:00h cada dia. 
Es lliurarà UNA tasca per aquells infants que no assisteixin a les classes presencials i l’hauran de reenviar per classroom el mateix dia (voluntari). 
Es continuaran donat DEURES com sempre.

 

4t, 5è i 6è de Primària 
Connexió per meet CLASSROOM Horari: s’han de connectar cada dia a les 09:00h i els tutors/es aniran informant de la feina que es realitzarà dia a dia, tasques a desenvolupar i de les posteriors hores de connexió. 

 

Es continuaran donant DEURES com sempre. 

En cas de dubtes de qualsevol tema enviau missatge a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..