cartell_cat_23-34_page-0001.jpg
CONSIDERACIONS
  • Per als nins nascuts el 2020 s'ha de participar en el procés d'admissió Infantil (3-6 anys).
  • Per canviar de centre també s'ha de participar en el procés d'admissió del nivell corresponent a l'alumne que volem canviar.
  • En el cas dels centres públics, el procés d'adscripció es realitza quan un alumne acaba l'etapa educativa en el seu centre i en aquest ja no hi ha més nivells educatius. Això seria quan es passa de 6è d'Infantil a 1r de primària (només si el centre no té primària), de 6è de primària a 1r d'ESO (només si el centre no té ESO) i de 4t d'ESO a 1r de Batxillerat (només si el centre no disposa de batxillerat). Les famílies han de participar en aquest procés només quan es tracta d'adscripció múltiple, ja que en el cas d'adscripció directa és l'administració la que realitza aquest procés des del centre d'origen al centre de destí.
  • En el cas de centres concertats, no sempre tenen adscripció. Si fos el cas s'hauria de participar en el procés d'admissió quan en el mateix centre no hi hagi més nivells educatius i aquest centre no tengui adscripció a cap altre centre concertat.

CALENDARI PROCÉS

Image
PROCÉS D'ADSCRIPCIÓ - Matricula ESO

Acaba una etapa pels vostres fills/es al CEIP Ponent. Entre els dies 28 de març i el 3 d’abril, ambdues incloses s'obrirà el termini per demanar plaça als IES d'Inca (Berenguer o IES Inca).
A continuació, vos detallam tota la informació necessària per realitzar la sol.licitud de reserva de plaça a l´IES triat.

CONTINUA LLEGINT...

PROCÉS D'ADMISSIÓ - Infantil, primària i ESO

Del 8 al 19 de maig s'obri el termini per sol.licitar places pel procés de matriculació d´alumnes d´Educació Infantil (nascuts a partir del 2020) i Primària. Les famílies que ho desitgin poden acudir al centre per ajudar-vos en el procés reservant cita prèvia per la plana web del centre.
En qualsevol cas recordau que una vegada realitzat el procés telemàtic s'ha de dur al centre la justificació de la sol·licitud.

CONTINUA LLEGINT...

MANUALS

Aquests manuals apliquen tant per la matrícula per ESO com per el procés admissió.

Image
Image

Presentació Portes obertes