CALENDARI AJUDES MENJADOR CURS 2024-2025

Benvolgudes famílies,


Durant aquesta setmana es publicarà la resolució de les ajudes de menjador ordinari pel curs escolar 24-25. Es preveu que la data de presentació de les sol·licituds serà del 24 de juny al 28 de juny (primària) i del
26 de juny al 5 de juliol (Eso). En publicar-se i/o disposar de més informació al respecte se us comunicarà a través del mateix canal. A continuació es detalla l'enllaç de la pàgina web de la conselleria per anar consultant en cas necessari. Servei de Beques, Programes i Serveis Complementaris: https://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_de_menjador_curs_2023-2024/

ACTA FINAL DE LA COMISSIÓ DE SELECCIÓ DE DIRECTOR/A DEL CEIP NOU D'INCAE

Benvolgudes famílies, a efectes de fer públic el resultat de la comissió de selecció de director/a del CEIP NOU d'Inca adjuntant el següent document:

1000039326

PRESENTACIÓ PROJECTE CEIPIESO

Benvolgudes famílies, volem publicar la presentació què vos vàrem oferir per donar el punt de partida a aquesta nova etapa il·lusionant. Entenem el CEIPIESO com a l'oportunitat de donar continuïtat al projecte d'escola i els seus principis vers l'aprenentatge i l'avaluació del nostre alumnat. Podeu fer clic damunt l'imatge per accedir a la presentació.

Slide1

 

PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ

Benvolgudes famílies, vos recordam què durant les properes dates s'anunciarà l'inici del procés d'escolarització. Vos mantindrem informats de qualsevol novetat a través dels diferents canals de informació. Salutacions i gràcies per la vostra col·laboració.