quadrat sallosapetita alfaESCOLA MATINERA

El servei d’escola matinera s’iniciarà el dilluns, dia 12 de setembre, i es dividirà en tres franges horàries amb els preus que apareixen a continuació de cada una d’elles:

Dia 12 de setembre el servei d’escola matinera serà fins a les 10:00 hores.

USUARIS FIXOS

Entrada de 07:00 a 08:45 hores 43€ mensuals

Entrada de 07:30 a 08:45 hores 35€ mensuals

Entrada de 08:00 a 08:45 hores 30€ mensuals

 Benvolgudes famílies, vos volem agrair la vostra col·laboració per aconseguir que la jornada de portes obertes hagi estat tot un èxit. Els infants i els mestres han fet molta feina per què la vostra visita fos los més agradable possible, i poguessiu gaudir de les feines que durant el curs han fet a classe. Esperam que els anys vinents poguem tornar a repetir una experiència tan enriquidora. Moltes gràcies!!!

Avui hem celebrat la CURSA SOLIDÀRIA. Amb la tornada a la normalitat hem volgut aportar la nostra ajuda com a comunitat educativa a la fundació ASNIMO. Les aportacions de totes les famílies han estat un èxit, recaudant més de 4000€ per una bona causa. Agrair a tots i totes l'esforç que heu fet per ajudar a gent que ho ha de menester. Moltes gràcies!!!

Els infants de Ponent i Escola nova han dedicat aquests dos dies de jornades culturals a conèixer millor la cultura mallorquina. A travès de les rondalles, els jocs populars, la dansa i altres tradicions de les nostres illes han pogut gaudir de les riqueses que ens ofereix la nostra terra.