ADSCRIPCIÓ Curs 20/21- Alumnes de 6è

Benvolgudes famílies,

Acaba una etapa pels vostres fills/es al CEIP Ponent. La setmana que ve s'obrirà el plaç per demanar plaça a un dels dos IES d'Inca (Berenguer o IES Inca), serà del 14 al 20 de maig.

Cada any, l'equip directiu fa un acompanyament a les famílies a l'hora d'emplenar sol·licitud. Enguany seguirem acompanyant-vos però haurà de ser de manera virtual. Per Gestib i WhatsApp vos farem arribar un formulari que haureu d'emplenar amb les dades que vos demanam i a partir d'aquí se vos convidarà a la reunió mitjançant el correu que donareu al formulari (un per família). En rebre la invitació al correu que ens heu facilitat, haureu de confirmar o no la vostra participació.

La reunió es programarà per dia 13 de maig a les 10.00h. per GOOGLE MEET i no fa falta que vos descarregueu cap app. Només s’ha fer clic damunt l’enllaç del missatges que vos enviarem. A la següent imatge vos deixam un exemple de com vos arribarà la invitació i com hem dit només heu de acceptar i fer clic damunt l'enllaç el dia i l'hora de la reunió.

CORREU REUNIO ADSCRIPCIO

Es fa aquesta reunió per explicar-vos com es farà aquest curs escolar l'adscripció i resoldre dubtes que vos puguin sorgir o tenir.

A continuació teniu dates per el procés d'adscripció dels alumnes de sisè cap els instituts d'educació secundaria. També vos deixam un enllaç al tota la informació i el calendari durant el qual es durà a terme aquest procés.

SERVEI D'ESCOLARITZACIÓ

 

Calendari d'adscripció

CALENDARIS 20 21 adscripcio