FUNCIONAMENT DEL MENJADOR

MENU

iconfinder Bread 2138191 iconfinder watermelon 2003313 iconfinder pizza 1760345 iconfinder Food C225 2427885 iconfinder Food C214 2427858
SETEMBRE OCTUBRE NOVEMBRE DESEMBRE GENER
iconfinder rice dish food cook menu 3558101 iconfinder Food C203 2427849 iconfinder Strawberry 2137821 iconfinder fried chicken thigh fast food 3558115 iconfinder Pie 2138183
FEBRER MARÇ ABRIL MAIG JUNY

 

PROJECTE DE MENJADOR

L’empresa “Sabors a taula” encarregada dels servei de menjador pels propers dos cursos escolars, aprofita l’ocasió per saludar-vos i dir-vos que està a la vostra disposició per qualsevol suggeriment i proposta.
Aprofitam, també, per comunicar-vos que a partir d’ara, la coordinadora i cuinera del centre serà a partir d’ara na Maku Prieto. Durant vint-i-quatre anys va desenvolupar en el nostre centre diferents activitats de cuina, coordinadora d’activitats extraescolars, directora de temps lliure, etc). Amb ella s’incorpora una ajudant de cuina.

 • L’horari de menjador serà de dilluns a divendres de 13:45h fins a les 15:30h, des del dia 11 de setembre de 2023 fins el 22 de juny de 2024.
  Els/les monitors/es de menjador seran els mateixos que duran a terme les activitats extraescolars de la tarda.

Per seguretat dels infants, les portes del centre romandran tancades i s'establirà una franja horària de 15:00 h a 15:30 h per a que les famílies o persones autoritzades puguin recollir els infants de la manera següent:

 • Per la barrera del pati nou (barrera pati infantil): infantil i 1r de primària. En cas de pluja recolliran als infants a les aules d’infantil.
 • Per la barrera del pati vell: alumnat de 2n de primària fins a 6è.

Si alguna família o representant ha de recollir el seu fill/a passada l’hora, haurà d’avisar a menjador i pagar ludo racons, ja que, passades les 15:30h els infants romandran amb els monitors/es d’activitats extraescolars.

Cap alumne/a que utilitzi el servei de menjador podrà sortir del centre sense autorització signada que ’haurà de mostrar a la coordinadora de menjador, Maku Prieto.

MENU

El menú mensual es publicarà a la pàgina web del centre (apartat serveis) i les famílies podran consultar-lo. Per a l’elaboració dels menjars s’utilitzaran productes locals i de temporada. L’empresa també es compromet a no utilitzar productes processats i/o congelats. El menú serà únic per a tots els comensals, excepte alumnat al·lèrgic a alguns aliment i/o que pateixin alguna malaltia o trastorns somàtic i necessiten un menú especial (s’ha de presentar certificat metge).

SERVEI I FORMA DE PAGAMENT

Preu fitxat pel Consell Escolar: 6,20€ per dia que s’utilitzi el servei.

Formes de pagament: El pagament del servei de menjador escolar s’haurà de fer:

 • Alumant que utilitza el menjador mensualment: haurà de posar-se en contacte amb l’encarregat del servei (JAUME 637 329 496) i fer el pagament pel banc.
 • La resta d’alumnat haurà de comprar els tiquets a la finestra de consergeria qualsevol dia de la setmana de 08:00h a 09:30h i dipositar-lo a les diferents bústies situades a les entrades del centre.
 • Les famílies que obtinguin beques de menjador abans d’utilitzar el servei hauran de parlar amb el secretari del centre i serà aquest que informarà a l’empresa de menjador.

TORNS

Les dimensions físiques del nostre menjador escolar i la demanda del servei per part de les famílies, ens obliga a establir dos torns per al dinar.

 • Primer torn (infants d’infantil i 1r de primària): A las 13:40 h els/les monitors/es del servei de menjador passaran per les aules d’infantil i 1r de primària a recollir als infants. També recolliran
  els infants d’infantil de Toninaina i les famílies que utilitzin el servei els hauran de recollir al CEIP Ponent.
 • Segon torn: infants de 2n a 6è de primària. A les 14:30h. Aquest grup d’infants estaran al pavelló amb els/les monitors/es fins l’hora de dinar (14:30h) i seran aquests/es que els acompanyaran al menjador.

ALTRES CONSIDERACIONS

 • Per poder utilitzar el servei s’haurà d’emplenar i retornar signat el full de dades i permisos que l’empresa sol·licita a Jaume. Descarregar full de dades aqui
 • Es recorda que durant el servei de menjador no s’administrarà cap tipus de medicament, si no hi ha autorització signada.
 • La nova empresa juntament amb el centre i l’AFA han acordat que els comensals de 2n de primària fins a 6è, s’encarreguin de:
 • Passar amb la safata per la “taula calenta on la cuinera els servirà el menjar, agafarà els estris i lloc per seure. Una vegada dinat, l’alumne/a haurà de retirar la safata i deixar el seu lloc net.