NOVETATS

Darreres notícies i articles destacats

VACANTS PROCÉS D'ADMISSIÓ - CURS 20/21

Benvolgudes famílies, a continuació vos detallam les vacants disponibles tant pel nostre centre com pel CEIP NOU. Com veureu no hi ha però havíem de publicar el document per fer-lo arribar a tots els interessats.

CITA PROCÉS D'ADMISSIÓ - Nous alumnes curs 20/21

Benvolgudes famílies, a continuació vos deixam un enllaç al formulari per aconseguir cita  pel procés d'admissió. Com veureu teniu els dies indicats i una vegada trieu el dia a la següent secció trobareu les hores disponibles. L'horari començarà a les 9:15h i la darrera cita serà a les 12:15h. Només es pot reservar una cita, en cas de trobar cites duplicades s'eliminarà la més antiga per poder deixar lloc a altres famílies. Recordau que el procés comença dia 1 de juny i acaba dia 12, i que podeu consultar tota la informació a la nostra plana web. Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. Salutacions

google formsCLICAU DAMUNT L'IMATGE PER ACCEDIR

CALENDARI D'ADMISSIÓ - Nous alumnes

Per tal que tengueu a l'abast tota la informació vos deixam el calendari d'admissió de nous alumnes per al curs vinent i un enllaç a la pàgina d'escolarització on trobareu informació més detallada d'aquest procés.

SERVEI D'ESCOLARITZACIÓ

ADMISSIÓ - Nous alumnes curs 2020/2021

Benvolgudes famílies,

Degut a la situació sanitària important i de risc i al confinament que estam passant, la Conselleria d’Educació ha hagut de modificar en diverses ocasions les dades del procés d’admissió d’alumnes als nous centres. A més, ens va recomanar suspendre les visites al centre que ja teníem programades, on tots els pares i mares veníeu a conèixer el projecte de centre, metodologia, instal·lacions, serveis, etc...

Enguany, seguirem acompanyant-vos però haurà de ser de manera virtual i per dur-ho a terme vos oferim la possibilitat de navegar per la nostra pàgina web on hi trobareu molta informació i a més vos oferim:

  • El vídeo que hem gravat a on presentam el nostre centre i es veu tot el que es fa amb els infants.
  • Un tríptic virtual on també hi trobareu el nostre pla de feina.

ADSCRIPCIÓ Curs 20/21- Alumnes de 6è

Benvolgudes famílies,

Acaba una etapa pels vostres fills/es al CEIP Ponent. La setmana que ve s'obrirà el plaç per demanar plaça a un dels dos IES d'Inca (Berenguer o IES Inca), serà del 14 al 20 de maig.

Cada any, l'equip directiu fa un acompanyament a les famílies a l'hora d'emplenar sol·licitud. Enguany seguirem acompanyant-vos però haurà de ser de manera virtual. Per Gestib i WhatsApp vos farem arribar un formulari que haureu d'emplenar amb les dades que vos demanam i a partir d'aquí se vos convidarà a la reunió mitjançant el correu que donareu al formulari (un per família). En rebre la invitació al correu que ens heu facilitat, haureu de confirmar o no la vostra participació.

GTranslate