BAAFF LOGO CEIP NOU DINCAenvolgudes famílies,

Ens complau informar-vos que, des de la Conselleria d'educació ens han comunicat que el proper dijous 23 de març a les 11:00h, al carrer Sencelles i carrer Joan d'Austria tindrà lloc la ceremònia de la col·locació de la primera pedra del CEIP Nou d'Inca. A l'acte assistiran diverses personalitats com la presidenta del Govern i el conseller d'Educació i Formació professional, així com membres de l'equip directiu del nostre centre.

Del 8 al 19 de maig s'obri el termini per sol.licitar  places pel procés de matriculació d´alumnes d´Educació Infantil (nascuts a partir del 2020) i Primària. Les famílies que ho desitgin poden acudir al centre per ajudar-vos en el procés reservant cita prèvia per la plana web del centre. En qualsevol cas recordau que una vegada realitzat el procés telemàtic s'ha de dur al centre la justificació de la sol·licitud.

Arriba Nadal i l'alumnat dels nostres centres, CEIP Ponent i CEIP Nou han preparat les seves nadales per compartir-les amb vosaltres. Us convidam a veure-les a la plaça de les Illes Balears de Crist Rei dia 20 i 21 de desembre de 12.00h a 13.30h.