NOVETATS

Darreres notícies i articles destacats

INICI TRÀMIT D'ADMISSIÓ

Benvolgudes famílies vos informam que a partir de dia 4 de maig i fins dia 14 de maig comença el tràmit per sol·licituds d'admissió. Degut a la situació actual ens veim obligats a fer-lo a través de cita prèvia. Podeu reservar cita al següent enllaç. Recordau que les cites són de 30 minuts, a partir de les 9:30h i fins a les 13:00h, pregam puntualitat i comprensió davant la situació actual.

PORTES OBERTES 2021

Com cada any el nostre centre celebra unas jornades de portes obertes per oferir la possibilitat de visitar el centre a les famílies que estiguin interessades en conèixer-nos per dur els seus infants a la nostra escola. Degut a la situació actual oferim aquesta visita però amb algunes restriccions. Vos demanam la màxima comprensió i respecte cap a les normes que hem pensat són les millors per poder oferir aquest servei i mantenir les mesures de seguretat el millor possible. A continuació vos enumeram les normes per aquest tres dies de visita al centre.

NADALES DE PONENT

arbol navidad adorno bola roja decoracion luz brillante 1484 2237Benvolgudes famílies, els alumnes de primària com cada any han treballat a classe de música les tradicionals nadales. Enguany amb la situació actual no s'ha pogut fer festival de Nadal com era habitual però no hem volgut oblidar-nos d'aquesta tradició que fa molts d'anys que fem a Ponent. Per respectar les mesures les nadales d'enguany s'han fet virtuals, cada nivell ha gravat la seva nadala amb un vídeo on surten tots els infants de cada classe. Esperam que vos agradin i que passeu unes BONES FESTES DE NADAL i UN BON ANY NOU!!!

 

LLISTA DE REPRODUCCIÓ DE LES NADALES DE PONENT 

CALENDARI PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ CURS 2021-2022

    • Per als nins nascuts el 2018 s'ha de participar en el procés d'admissió Infantil (3-6 anys).
    • Per canviar de centre també s'ha de participar en el procés d'admissió del nivell corresponent a l'alumne que volem canviar.
    • En el cas dels centres públics, el procés d'adscripció es fa quan un alumne acaba l'etapa educativa en el seu centre i en aquest ja no hi ha més nivells educatius. Això seria quan es passa de 6è d'Infantil a 1r de primària (només si el centre no té primària), de  6è de primària a 1r d'ESO i  de 4t d'ESO a 1r de Batxillerat (només si el centre no disposa de batxillerat).
    • En el cas de centres concertats, no sempre tenen adscripció. Si fos el cas s'hauria de participar en el procés d'admissió quan en el mateix centre no hi hagi més nivells educatius i aquest centre no tengui adscripció a cap altre centre concertat.

Calendari procés 21 22 cat

NOTA INFORMATIVA FINAL TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,

Acabam el trimestre d’un curs difícil, i malgrat començarem amb incerteses i pors, podem dir que la incidència al centre per contagi de la COVID és mínima. Al nostre centre es prenen totes les mesures establertes per Sanitat i per la Conselleria d’educació (higiene de mans i sabates, presa de temperatura a tots els infants, distanciament entre els nins/es, ús de mascareta en tot moment, patis separats, entrades esglaonades…).