NOVETATS

Darreres notícies i articles destacats

NADALES DE PONENT

arbol navidad adorno bola roja decoracion luz brillante 1484 2237Benvolgudes famílies, els alumnes de primària com cada any han treballat a classe de música les tradicionals nadales. Enguany amb la situació actual no s'ha pogut fer festival de Nadal com era habitual però no hem volgut oblidar-nos d'aquesta tradició que fa molts d'anys que fem a Ponent. Per respectar les mesures les nadales d'enguany s'han fet virtuals, cada nivell ha gravat la seva nadala amb un vídeo on surten tots els infants de cada classe. Esperam que vos agradin i que passeu unes BONES FESTES DE NADAL i UN BON ANY NOU!!!

 

LLISTA DE REPRODUCCIÓ DE LES NADALES DE PONENT 

NOTA INFORMATIVA FINAL TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,

Acabam el trimestre d’un curs difícil, i malgrat començarem amb incerteses i pors, podem dir que la incidència al centre per contagi de la COVID és mínima. Al nostre centre es prenen totes les mesures establertes per Sanitat i per la Conselleria d’educació (higiene de mans i sabates, presa de temperatura a tots els infants, distanciament entre els nins/es, ús de mascareta en tot moment, patis separats, entrades esglaonades…).

PROGRAMA PROA+

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, el centre es va acollir al programa PROA+ (línia 3) per disposar  d’un suport extern de PT (2 dies a la setmana) i AL (3 dies a la setmana). Els seus noms són: Elena (PT) i Mariana (AL). 

PROJECTE DE LA CÈL·LULA A L´ORGANISME

play button

A l'enllaç en directe podeu seguir com evolucionen el nostres pollets. Els grups de sisè han treballat un projecte de la cèl·lula, varen dur una incubadora a l´escola i ous per observar tot el procés de formació d'un èsser viu. 

INFORMACIÓ ESCOLA DE NADAL 2020

Benvolgudes famíles, amb motiu de la nova situació i el nou nivell d'alarma que ha decretat el Govern des de l'empresa E-Temps lliure ens han comunicat que no es podrà dur a terme la Escola de Nadal tal i com teniem previst.