LA NOSTRA IDENTITAT

"A la nostra escola formam els infants de manera integral: físicament, socialment i emocionalment. Donam una educació de qualitat per a tots i totes, per promoure la INCLUSIÓ EDUCATIVA"

PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ 2024-2025

Image
Consideracions:


Per als nins nascuts el 2021 s'ha de participar en el procés d'admissió Infantil (3-6 anys).
Per canviar de centre també s'ha de participar en el procés d'admissió del nivell corresponent a l'alumne que volem canviar.
En el cas dels centres públics, el procés d'adscripció es realitza quan un alumne acaba l'etapa educativa en el seu centre i en aquest ja no hi ha més nivells educatius. Això seria quan es passa de 6è d'Infantil a 1r de primària (només si el centre no té primària), de 6è de primària a 1r d'ESO (només si el centre no té ESO) i de 4t d'ESO a 1r de Batxillerat (només si el centre no disposa de batxillerat). Les famílies han de participar en aquest procés només quan es tracta d'adscripció múltiple, ja que en el cas d'adscripció directa és l'administració la que realitza aquest procés des del centre d'origen al centre de destí.
En el cas de centres concertats, no sempre tenen adscripció. Si fos el cas s'hauria de participar en el procés d'admissió quan en el mateix centre no hi hagi més nivells educatius i aquest centre no tengui adscripció a cap altre centre concertat.

Per més informació clicau al següent enllaç: PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ

Menjador escolar

"A l'abril cada gota val per mil"

Esdeveniments pròxims

29 Apr
PORTES OBERTES
Date 29.04.2024 5:30 pm
Visita guiada sense cita prèvia. No oferim servei de guarderia durant la visita.
"Al nostre centre, apostem per les metodologies actives i participatives."
iconfinder_Teamwork_3533401APRENENTATGE COOPERATIU

Promou la interacció i l'aprenentatge a partir dels companys del grup. S'estructura en grups reduïts que, amb diferent grau d'autonomia, s'organitzen individual i conjuntament per resoldre les tasques propostes, essent el mestre un guia del procés d’aprenentatge.

iconfinder 3 1250308TALLERS

Entorn ric amb propostes diverses que estimulen el desenvolupament global dels infants. En els tallers els nins aprenen amb el contacte amb els objectes, manipulant, explorant idescobrint (grups reduïts). Realitzam tallers proposats tant pels infants com pels adults.

iconfinder 3 1250308PLA LECTOR

Disseny destinat a afavorir la competència lectora de l’alumnat i l’apropiació del gust per la lectura. El pla lector té com a objectiu treballar la competència lectora amb la recomanació d’uns llibres, acompanyats d’un conjunt d’activitats variades i completes que permetin assolir de manera progressiva tots els estadis de la comprensió lectora.

iconfinder abacus 6585306MATEMÀTIQUES MANIPULATIVES

Aula específica de matemàtiques on els infants treballen amb recursos manipulatius fa que l’aprenentatge sigui molt més significatiu, ja que els petits i petites comprenen la lògica- matemàtica a través de la seva pròpia experiència de l’assaig - error.