LA NOSTRA IDENTITAT

"A la nostra escola formam els infants de manera integral: físicament, socialment i emocionalment. Donam una educació de qualitat per a tots i totes, per promoure la INCLUSIÓ EDUCATIVA"

Menjador escolar

"El sol de juny, estalvia llum"

Esdeveniments pròxims

No events found
"Al nostre centre, apostem per les metodologies actives i participatives."
iconfinder_Teamwork_3533401APRENENTATGE COOPERATIU

Promou la interacció i l'aprenentatge a partir dels companys del grup. S'estructura en grups reduïts que, amb diferent grau d'autonomia, s'organitzen individual i conjuntament per resoldre les tasques propostes, essent el mestre un guia del procés d’aprenentatge.

iconfinder 3 1250308TALLERS

Entorn ric amb propostes diverses que estimulen el desenvolupament global dels infants. En els tallers els nins aprenen amb el contacte amb els objectes, manipulant, explorant idescobrint (grups reduïts). Realitzam tallers proposats tant pels infants com pels adults.

iconfinder 3 1250308PLA LECTOR

Disseny destinat a afavorir la competència lectora de l’alumnat i l’apropiació del gust per la lectura. El pla lector té com a objectiu treballar la competència lectora amb la recomanació d’uns llibres, acompanyats d’un conjunt d’activitats variades i completes que permetin assolir de manera progressiva tots els estadis de la comprensió lectora.

iconfinder abacus 6585306MATEMÀTIQUES MANIPULATIVES

Aula específica de matemàtiques on els infants treballen amb recursos manipulatius fa que l’aprenentatge sigui molt més significatiu, ja que els petits i petites comprenen la lògica- matemàtica a través de la seva pròpia experiència de l’assaig - error.