ADMISSIÓ - Nous alumnes curs 2020/2021

Benvolgudes famílies,

Degut a la situació sanitària important i de risc i al confinament que estam passant, la Conselleria d’Educació ha hagut de modificar en diverses ocasions les dades del procés d’admissió d’alumnes als nous centres. A més, ens va recomanar suspendre les visites al centre que ja teníem programades, on tots els pares i mares veníeu a conèixer el projecte de centre, metodologia, instal·lacions, serveis, etc...

Enguany, seguirem acompanyant-vos però haurà de ser de manera virtual i per dur-ho a terme vos oferim la possibilitat de navegar per la nostra pàgina web on hi trobareu molta informació i a més vos oferim:

  • El vídeo que hem gravat a on presentam el nostre centre i es veu tot el que es fa amb els infants.
  • Un tríptic virtual on també hi trobareu el nostre pla de feina.

A més, realitzarem dues vídeo conferencies amb les famílies que hi vulguin participar, per aclarir dubtes i explicar el funcionament del procés d’admissió per poder sol·licitar matrícula pels vostres fills/es a la nostra escola. Per tal de poder invitar-vos a les video conferències necessitam que ens envieu el següent formulari amb les vostres dades. Una vegada enviat vos contestarem a través d'un correu electrònic indicant-vos les dades de la reunió.

Fes clic al següent enllaç per accedir al formulari de dades per assistir a les vídeo conferències

FORMULARI PER ENVIAMENT DE DADES

 

CORREU REUNIO ADSCRIPCIO

Vídeo conferència:

- Dia 26 de maig a les 10:00h. 

- Dia 26 de maig a les 18:00h.

Per poder participar a les vídeo conferències heu d’emplenar les dades que vos demanam al  FORMULARI anterior i marcar l’hora que vos vagi millor (només un qüestionari per família, en el cas de pares/mares separats/es ho podran fer les dues parts). 

Un cop retornat el qüestionari, vos farem arribar una invitació al vostre correu per la vídeo conferència. En rebre la invitació al correu que ens heu facilitat, haureu de confirmar o no la vostra participació (voluntari).

La vídeo conferència es farà per GOOGLE MEET (no fa falta descarregar cap aplicació), només s’ha fer clic damunt l’enllaç del missatges que vos enviarem (exemple a la foto anterior)

Vos esperam!!!